Certific─âri

Toate serurile ASHIRA KIVA sunt preparate cu aten╚Ťie din ingrediente care dispun de Certificatele COSMOS ╚Öi ECOCERT. Aceste Certificate r─âspund unei nevoi din ce ├«n ce mai pregnante, din partea consumatorului, de produse alimentare, cosmetice ╚Öi de menaj de calitate, din surse pure, naturale, nealterate de conservan╚Ťi nocivi sau de poten╚Ťiatori de gust, miros, culoare ╚Öi textur─â.

Reîntoarcerea la natură înseamnă o nouă cultură de îngrijire a trupului, care este facilitată de culturile agricole ecologice și organice, cu certificate în conformitate, precum COSMOS și ECOCERT.

Produsele ecologice și organice

Produsele ecologice ╚Öi organice se diferen╚Ťiaz─â pe pia╚Ť─â, ├«n primul r├ónd, prin faptul c─â nu sunt modificate genetic ╚Öi nu sunt supuse unui proces complex de prelucrare. Astfel, un produs ob╚Ťinut din agricultur─â ecologic─â este crescut cu ├«ngr─â╚Ö─âminte naturale, care favorizeaz─â fertilitatea solului, iar, dac─â se impune procesarea (valabil pentru produsele de uz cosmetic sau de menaj), aceasta este minim invaziv─â, adic─â produsul va fi c├ót se poate de pu╚Ťin procesat, pentru ca nutrien╚Ťii s─âi s─â r─âm├ón─â ├«n perfect─â stare.

Certificarea ECOCERT

A╚Öadar, un produs din surs─â de provenien╚Ť─â ecologic─â, cu certificare ECOCERT, se afl─â ├«n conformitate cu standardele specificate ├«n regulamentele europene (CE Nr. 834/2007, CE Nr. 889/2008 ╚Öi CE Nr. 1235/2008), regulamentul NOP (National Organic Program), ├«n America de Nord, ╚Öi cu regulamentul JAS (Japanese Agricultural Standard). 

De asemenea, ECOCERT ofer─â garan╚Ťia trasabilit─â╚Ťii produsului pe ├«ntregul s─âu ciclu de via╚Ť─â, mai precis ÔÇô produc╚Ťie, procesare, ambalare, stocare ╚Öi distribu╚Ťie. Produsele sunt atent verificate, pentru ca doar cele ├«n conformitate s─â ajung─â ├«n m├óinile consumatorului final.    

Certificarea COSMOS

COSMOS se traduce prin COSMetic Organic Standard ╚Öi reprezint─â un standard de ├«nalt─â calitate cosmetic─â organic─â, elaborat de 5 entit─â╚Ťi de renume ├«n domeniu: BDIH (Association of German Industries and Trading Firms), Cosmebio (Fran╚Ťa), Ecocert Greenlife (Fran╚Ťa), ICEA (Istituto per la Certificazione Etica e Ambientale) ╚Öi Soil Association (UK).

Misiunea COSMOS este de reglementare a unor cerin╚Ťe de baz─â ├«n elaborarea produselor organo-cosmetice, ╚Öi anume: utilizarea de ingrediente de provenien╚Ť─â ecologic─â, cu procersare minim invaziv─â (ÔÇŁchimie verdeÔÇŁ), f─âr─â agen╚Ťi de conservare, poten╚Ťiatori sau agen╚Ťi chimici d─âun─âtori mediului ╚Öi s─ân─ât─â╚Ťii oamenilor. De asemenea, standardul COSMOS se afl─â ├«n conformitate principiile Ecocert.

Shopping Cart